Dropsolid Contrib Dashboards

Aubergine IT http://drupal.org/node/2551355

Organization credits Organization comments Organization members

Stats

Recent comments ( 3 months ) Total comments Recent credits ( 3 months ) Total credits
Recent comments (3 months): 0 Total comments: 87 Recent credits (3 months): 0 Total credits: 19

Details

Headquarters:

Amsterdam

Locations:

Netherlands

About:

**Service, service en nog eens service**
Voor ons is service iets belangrijks. Wij zullen altijd tot na het einde van het project bezig zijn om het product zo goed mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door na livegang regelmatig een kijkje op het product te nemen of alles wel zoals gepland gaat. Of door altijd de telefoon op te nemen en iemand zo snel mogelijk te helpen met zijn of haar net gevonden probleem. Maar ook door alleen maar samen te werken met partijen waarvan wij vinden dat ze hetzelfde niveau halen als wij doen.

**Altijd kritisch, op alles en iedereen**
Ons hoogste doel, ons streven is een tevreden klant. Dat klinkt heel simpel, namelijk als je precies doet wat de klant vraagt dan is hij tevreden en is iedereen blij. Wij denken dat dat verder gaat, veel verder gaat. Als wij samen met iemand in een project bezig zijn proberen we constant kritisch te zijn, op onszelf, maar zeker ook op de partij voor wie we dan werken. Mensen kunnen de mooiste systemen in hun hoofd hebben, maar als het bedrijf of de mensen bij zo'n bedrijf daar helemaal niet klaar voor zijn dan zeggen we dat. Wij zullen altijd proberen aan te geven hoe wij denken dat iets beter kan.

**Techniek is mooi**
OK, noem ons nerds, maar wij houden gewoon echt van mooie techniek op internet. Als we een keer een mooie website tegenkomen pluizen we uit hoe het werkt, als er een nieuwe techniek op de markt komt proberen we dat uit om te zien of het wat voor ons (en onze klanten) is. Als iemand een techniek helemaal verkeerd gebruikt worden we boos en we doen niets liever dan in gesprek gaan met mensen die een visie hebben op hoe iets aangepakt zou worden.

Contributions:

Projects supported

# Project Maintainer Downloads Stars SA coverage
1 Maintainer: corneboele Downloads: Stars: 0 SA coverage: not covered
2 Maintainer: corneboele Downloads: Stars: 0 SA coverage: not covered